Pre title

Lorem ipsum dolor amet consec tetur adipiscing.

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

NIEUW: PYRO-SAFE Flammotect OSI - Brandafdichting als eenzijdige inbouwWij hebben een nieuw product in ons aanbod: brandafdichting als eenzijdige inbouw van PYRO-SAFE Flammotect OSI. Het afdichtingssysteem is speciaal ontwikkeld voor een eenzijdige installatie, omdat dit vaak de enige manier is om een geclassificeerde brandafdichting te realiseren wanneer gebouwen worden gereconstrueerd of gerenoveerd.

Andere installatievoorbeelden zijn besturingskasten en schakelinstallaties waarbij een toegang alleen van onderaf mogelijk is of afsluitingen in installatieschachten die alleen van buitenaf toegankelijk zijn. In het geval van vereiste brandbeveiligingswerkzaamheden in gebouwen zoals ziekenhuizen of warenhuizen kunnen lopende werkzaamheden vaak niet worden onderbroken, en is er daarom geen manier om systemen voor brandafdichting in te bouwen die van beide zijden van de muur toegankelijk moeten zijn.

Voordelen van de PYRO-SAFE Flammotect OSI


  • Gemengde brandafdichting voor eenzijdige montage
  • Slechts één minerale vezelplaat in de opening
  • Een omtrekframe is niet nodig
  • Montage in schachtwanden

Voor wanden en vloeren


  • Gipskartonwanden en massieve wanden ≥ 100 mm
  • Schachtwanden ≥ 40 mm
  • Massieve vloeren ≥ 150 mm

In vloeren wordt alleen de installatie vanaf de bodem vermeld. Een installatie van bovenaf wordt ook getest en geclassificeerd en zal bij de volgende revisie worden toegevoegd.


Installatie


Het systeem bestaat uit 2 of 3 lagen minerale vezelplaten (dikte ≥ 50 mm). De eerste laag wordt gelijk met de installatiezijde geïnstalleerd en met PYRO-SAFE® FLAMMOTECT-A op het structuurelement gelijmd. De andere lagen worden met een uitsteeksel van 50 mm per zijde geïnstalleerd en met schroeven aan de vorige laag vastgeschroefd. Een coating tussen de lagen is niet nodig.


Toegestane plaatsingen
Voor gedetailleerde informatie en brandweerstandsklassen zie de installatiehandleiding op pagina 9-13.


Meest Recente Posts

Meer referenties

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker