Pre title

Lorem ipsum dolor amet consec tetur adipiscing.

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

Advies en attestering

Advies en attestering

Bij een brand in een gebouw is het van essentieel belang dat u vermijdt dat het vuur zich kan verspreiden van een compartiment (bvb. appartement) naar een ander compartiment (hoger gelegen of ander appartement of trappenhal). Voor een ziekenhuis of opvangtehuis voor bejaarden is een compartiment een kamer en moet de brand- en rookverspreiding beperkt blijven tot de kamer waar de brand is uitgebroken. De compartimentering dient dan ook passend te worden uitgevoerd en conform te blijven. Sedert jaren heeft de wetgever het compartimenteringsconcept voorzien als een basisprincipe van de regelgeving op het vlak van de brandbeveiliging van nieuwe gebouwen.

Dank zij de Hilti documentation manager beschikt U over een volledig digitaal en overzichtelijk rapport dat uw project compleet beschrijft tot in de kleinste details ; zo’n rapport komt tot stand in 3 stappen:

Creatie van het project: 2D-plan, indeling per verdieping /ruimte/compartiment

Registratie van de doorvoeringen: foto’s voor en na, QR code, locatie op 2 D –plan
​​​​​​​
Digitale aflevering van de documentatie: attesten, fotoreportage, proefrapporten van de toegepaste producten en uitvoeringen.
​​​​​​
REI International is momenteel één van de enige firma's in Vlaanderen welke gecertificeerd is door AGORA ( Fire Forum ).

Dit betekend dat onze uitvoeringen ( brandwerende afdichtingen, brandwerend omkastingen en brandwerend schilderen ) gecontroleerd kunnen worden door een erkend organisme .​​​​​​​

Onze installaties

Bekijk onze brandwerende afdichtingen, wanden, vloeren en meer in verschillende bedrijven.

Bekijk onze referenties

BRANDWERENDE AFDICHTINGEN

Lees meer

 BRANDWEREND SCHRIJNWERK 

Lees meer

 BRANDWERENDE
VOEGWERKEN 

Lees meer

LUCHTKANALEN

Lees meer

 ANDERE
COMPARTIMENTERINGS-
TOEPASSINGEN 

Lees meer

ADVIES EN ATTESTERING​​​​​​​

Lees meer

Laatste Nieuws